backstage

Min Pappa lirade lite olika instrument och försörjde sig på musiken som jazzgosse i 50/60-talets Stockholm. Med klarinetten i sin hand vandrade han mellan Nalen och Hamburger börs mm.

När jag hörde honom berätta om sina minnen från den tiden så såg jag något speciellt i hans ögon som väckte en nyfikenhet hos mig. Jag fick min första gitarr av min farbror i 6-årsåldern och lärde mig de första ackorden.


Det onaturliga I att redan som 8-åring spela jazzstandards tillsammans med Pappa var helt naturligt I min värld. Något som jag långt senare förstod och nu uppskattar värdet av.

Jag är född I Stockholm men numera bosatt I Skanör, söder om Malmö.

Totta Näslund
Livegigs 2000-2002

Stig Vig
Livegigs 1993

Tommy Nilsson
Livegigs 1993-1994

Marie Bergman
Livegigs 1993

Mackan - the story
 
marcus jacobson
Referenser

Robert Wells
Livegigs 1994

Dan Hylander
Livegigs 2004

Micke Larsén
Som trummis studio/live 1983-1985
Från 2000 och framåt som gitarrist

Michael learns to rock
Inspelning 2005 bl.a låten Frostbite

 
 

Kapellmästaren

Säsongen 97-98 ledde jag orkestern på Slagthusteatern i uppsättningen av Grease.

I dec 2011 en Elvis & Tom Jones julshow på Slagthuset i Malmö.

Gitarristen

De senaste åren har jag förutom att spela med Micke Larsén också hoppat in och lirat med P-O Nilsson, Peter Kisch och coverbandet Killar kan. En turné med Christer Sandelin är under planering för våren/sommaren 2012.

Micke Larsén

Jag träffade Micke som 15-åring och spelade då trummor i bandet - det fanns redan 3 gitarrister!!  Vi kom åter i kontakt under slutet av 90-talet och sedan dess har jag hanterat gitarren i vårt samarbete.

Mike & The unusuals" är ett 13 man stort band med Micke i spetsen. Vi gör Tom Jones-covers och marknadsför oss som bandet för FöretagsKickoffen. Micke gjorde soloplattan Leva som släpptes 2010 där jag spelar allt gitarrmaterial. Nu är vi i startskedet av platta nummer 2 och jag kommer att producera den tillsammans med Micke och bandet.

Emma, Micke och Marcus

Tillsammans bildar vi en akustisk trio. Det kommer många förfrågningar från småkrogar. Även privatpersoner hör av sig och vill ha ett litet band på 50-årskalaset eller bröllopet.

 

Mitt i Maten

Företagsunderhållning på stora och små scener över hela landet. Sommarfester med Suntriptema och Afterski vintertid i samarbete med Frasse Franzen.

 

Peter Kisch

The Wonder Session - Inspelning med sångaren Peter Kisch i Studio Bohus med release 5/11 2016. För mer info kolla på Peters hemsida: kisch.info

Gitarren är fortfarande mitt huvudinstrument men jag spelar även trummor och fuskar mig fram på ett keyboard. I studion har jag producerat och medverkat på flertalet inspelningar.